Nyheter20230513 Lagt in Joppes ögonresultat UA som vuxen, höfter A samt Ed UA


20230304

Har uppdaterat så att alla i D-kullen fått egna sidor samt lagt in foto på Joppes sida


2022-05-14 Vi har varit och gjort ultraljud och Cittra är dräktig, de såg ett gäng därinne. Så nu ser vi fram emot ett gäng sobel och trefärgade valpar under vecka 24.  Mer info om föräldrarna ligger under sidan valpar.


2022-04-18

Cittra är nu parad och vi hoppas att det blir valpar i mitten på juni. Läs gärna mer om den planerade kullen under fliken valpar.


2021-11-14

Har uppdaterat på lite sidor bland annat att Andy och Betty har fått somna in under september, så saknade.

Lagt in nya bilder på Cittra, Charlie och Chap. Uppdaterat info om valpar. Lagt till en ny sida med hanar som kanske någon tycker är intressanta och vill använda.2021-09 -16 Cittra är nu ultraljudad och tyvärr var det inga valpar, vi får göra ett nytt försök till våren.


2021-08-15 Cittra är nu parad och vi hoppas på valpar i mitten på oktober. 


2021-01-01 Tyvärr blir det inga valpar till våren men vi planerar att para Cittra nästa löp hösten 2021 mer infi om planerade kullen under sidan valpar.


2020-12-16 Äntligen Cittra löper, så nu hoppas vi på att det blir parning i mellandagarna. Mer info om kullen finns under valpar.


2020-09-06

Uppdaterat under planerade kullar

2019-05-01 Nu var det längesen det uppdaterades på hemsidan. Men nu har det kommit lite nytt. Flyttat iris till Änglahundar, uppdaterat med lite bilder under C-kullens egna sidor. lagt in ögonresultat på Cittra.

Har uppdaterat under valpar, samt att alla i C-kullen fått egna sidor.

Grattis till alla valparna i B-kullen säger vi idag.

Hoppas att ni får något gott av era hussar och mattar.

Då jag fortfarande inte har min dator efter kraschen kommer jag tyvärr inte åt någon mail adress och kan skicka till er.

Grattis säger vi idag 19 mars till alla valparna i A-kullen som fyller 6 år.

Vilket härligt gäng ni var och är fortfarande och tack till er ägare som tar så väl hand om er2017-11-26

Idag har det varit årsavslut på SCK Östra LA och i klubbmästerskapet blev Lotta 1:a, Andy 2:a och Anna med Billy 3;a rally nybörjare. Lisen och Quila 2:a och Iris 3:a i rally fortsättning. Det kändes bra som avslutning på tävlingssäsongen och nu laddar vi för att starta i våra nya klasser i vår.


2017-10-28

Igår var vi och gjorde ultraljud och tyvärr var inte Betty dräktig, så det blir inga valpar på Lillkråkans nu i vinter.

2017-10.22

Idag har vi varit iväg ett gäng från Lillkråkans och tävlat rally. Det gick så bra att nu kan Lillkråkans Alisse, Aislinn och Andy titulera sig RLDF och inte nog med det Lillkråkans Billy Bandit tog sin titel RLDN. Nu laddar vi inför nästa klass i vinter.


2017-10-01

Igår debuterade Anna Lindblom och Lillkråkans Billy Bandit på tävlingsbanorna. Vilken debut!

Dubbeltävling rally nybörjare  på Nynäshamn BK.

Första starten 85 poäng och andra starten med 92 poäng WOW!!! Stort grattis ni var så duktiga!

Bilder från tävlingen ligger på Billys egna sida Klicka här


2017-09-30

Nu har vi varit och parat Betty så nu är det bara att hålla tummarna. För mer info klicka HÄR


2017-09-17

Lagt ut lite resultat på Aislinn, Andy och Alisse sidor. Bytt bild på startsidan.


2017-08-28

lagt upp lite valplaner under valpar


2017-08-01

Nu har vi kommit hem från Collie SM och vilket SM för oss. Åkte dit med planen att Lotta och Iris skulle ta varsitt godkänt resultat i sina klasser i rally så att de fick sina diplom Andy hade redan sitt diplom, så med honom kände jag ingen press det fick bli som blev. Började med Lotta i nybörjarklass och hon var med men kändes lite seg, fortsatte sen med Andy som var piggare men lite okoncentrerad då det luktade mycket gott. När vi gick banvandring för Iris klass fortsättning  började det åska och regna så vi fick avbryta och ta skydd. När regnet minskade kom Ronny och ropade du måste komma det är prisutdelning i Nybörjar klass, skynda dig. Döm av min förvåning när Andy kom 5.a med 87 poäng och Lotta vann med 99 poäng vad säger man på sin tredje tävling vinna och det på collie SM JIPPI!

Efter det lugnat sig startade jag och Iris i fortsättningsklass iris var också lite seg det var väldigt varmt och klibbigt men det kändes bra ändå och var ganska så säker att vi klarat gränsen på 75 poäng och skulle ta sitt diplom i fortsättningsklass. Men hon var duktigare än så fick 98 poäng och kom 3:a i fortsättningsklass. Sen skulle det räknas och se vem som blev colliemästare i nybörjarklass-avanceradklass och Lotta kom på delad andra plats, Iris på tredje plats och Andy slutade som sjua. Inte så illa att starta med tre och varav två på pallplats och alla tre på topp tio. Ja kan man vara annat än nöjd seglade fram hela helgen som på ett litet moln. På söndagen var det utställning, Maria Munktell skulle visa Andy och jag visa tjejerna. Andy börjad med excellent och kom 4:a i öppen klass med en bra kritik. Lotta fick excellent men blev oplacerad också med en bra kritik. Iris ställdes i veteranklass och fick excellent och kom 3:a med en härlig kritik som avslutades med orden "in super condtion" då blir man glad domaren sa också till mig under bedömningen "in Sweden you really take care of your veterans"  Den här karamellen kommer jag att suga på länge, vilket SM!!


2017-07-19

Igår var vi till Falu brukshundklubb och tävlade en dubbeltävling i rallylydnad. Det var Lotta som debuterade i att tävla. Vilken start första tävlingen fick hon 88 poäng och andra tävlingen 99 poäng så nu fattas bara ett resultat till RLDN titeln.


2017-07-02

Nu har vi haft vår kenneldag på landet, vill du läsa mer!

Klicka här för att komma till kenneldagen


2017-06-11

Andy och Quila har varit och tävlat rallylydnad och fått varsitt godkänt resultat vilket gör att de nu fått RLDN bägge två.


2017-05-09

Idag har Blixten Bandit "Lasse" varit och gjort ögonlysning som vuxen och fick UA på ögonen. grattis!!


2017-05-08

igår var vi iväg igen och tävlade med Quila och Andy på Lidingö brukshundklubb de fick varsitt godkänt resultat och nu fattas bara ett för uppflyttning till fortsättning.


2017-04-09

Idag har vi varit på rallylydnads tävling på Tyresö BK. Vi som var där var jag med Andy och Lisen med Quila. Det var debut för Lisen och Quila på tävlingsbanan men vilken debut! De gjorde en jätte trevlig runda och fick 83 poäng av 100 möjliga, är så stolt över er. Jag och Andy tävlade för tredje gången och den här gången gick det jättebra vi fick 98 poäng av 100 möjliga och placerade oss på tredje plats, mattes fina kille.


2017-03-27

Idag säger vi stort grattis till alla i B-kullen som fyller tre år.2017-03-20

En dag försent men ett stort grattis till alla i A-kullen som fyllde fem år igår.


2017-02-19

Billy, Betty och Lasse har varit på exteriörbeskrivning på Södertälje BK. Beskrivare var Yvonne Brink. Alla blev godkända grattis. Har uppdaterat deras egna sidor.